Kereskedelem

2000 év januárjában nyitottuk meg telephelyünkön hegesztéstechnológiai szaküzletünket, ahol szinte mindent megtalál ami a hegesztéssel kapcsolatos. Cégünk olyan kiszolgáló egységgel redelkezik, amely a szakértelem mellett kínálatban és árfekvésben is felveszi a versenyt a hasonló üzletekkel.

Kínálatunk már elérhető WEBSHOPUNKBAN is, a hegesztohaz.hu címen. Így kényelmesen intézheti beszerzéseit, utánrendeléseit.

Számos hegesztőgépet forgalmazunk a különböző igényeknek megfelelően. Árukészletünkön megtalálható CO2 hegesztő berendezés, AWI hegesztőgép és plazmasugaras berendezés is. Néhány típust kiemelve kínálatunkból: WELD-IMPEX, EWM, FRONIUS, IWELD, BMAX, LINCOLN, ESAB stb…

Vásárlás után az éves kötelező felülvizsgálatokat, valamint meghibásodás esetén a hegesztőgép javítását is elvégezheti nálunk. Garanciális szakszervíze vagyunk a FRONIUS, WELD-IMPEX, EWM hegesztőgépeknek, de fordulhatnak hozzánk bizalommal más típusú gépekkel kapcsolatban is, mint pl. az ESAB, KEMPPI, IWELD, LINCOLN, MILLER, BMAX stb….

Mi látjuk el a BÖHLER és az Olaszországból érkező NOVOFIL hegesztőanyagok területi képviseletét Miskolcon, de emellett számos egyéb márkát forgalmazunk, mint pl., ESAB, PANELECTRODE, SOUDOMETAL, FONTARGEN, UTP, THYSSEN, INE, stb... Ha nem tudja hogy pontosan milyen elektródát, huzalt keres, szakképzett kollegáink segítenek Önnek.

A hegesztéssel kapcsolatos egyéb termékeket is forgalmazunk. Hegesztőgép alkatrészeket, égőszárakat, tömlőket, hegesztőpisztolyokat, gyökfaragó pisztolyokat, reduktorokat, gázterelőket, áramátadókat, és sok minden mást, ami hegesztéskor az ember kezébe akadhat (repedésvizsgáló spray, fröcskölésgátló folyadék, jelölőtoll, hőkréta, gyöklámpa, drótkefe, köszörűkorong, még sorolhatnánk…). Forgalmazunk autogén technikai termékeket is. Néhány szakcég, akikkel kapcsolatban vagyunk: GCE, IWELD, BINZEL, WKS stb.

üzlet

Elkerülhetetlen, hogy a hegesztéssel foglalkozó cégek, vállalatok kapcsolatba ne kerüljenek az ipari gázokkal. A LINDE Gáz Magyarország Rt. lerakataként mi biztosítjuk a hegesztéskor leggyakrabban előforduló gázok (acetilén, oxigén, CO2, argon, corgon, egyebek) szállítását, valamint élelmiszeripari felhasználásra szén-dioxid gázokat.

A szaküzlet belekezdett egyéb ipari kéziszerszámok, berendezések forgalmazásába is, hogy a hegesztéssel kapcsolatos kiegészítő munkálatok elvégzéséhez is megfelelő hátteret és eszközbázist biztosítson. Ehhez a háttérhez mi a METABO kéziszerszámait ajánljuk. A leggyakoribb kéziszerszámok, amelyeket forgalmazunk: ütvefúró gépek, sarokcsiszoló gépek, akkus fúró-csavarozó gépek, kézi körfűrész, szúrófűrész, excenter csiszológép, stb.

A hegesztéssel szorosan összefüggő terület a munkavédelem. Az alapvető – hegesztéssel kapcsolatos – munkavédelmi eszközökön kívül a munkaruházat és védőfelszerelés széles skáláját találja meg nálunk: kabátok, mellények, munkaruhák, védőkesztyűk, védőbakancsok, védősisakok és pajzsok, beülőhevederek. A forgalmazott márkákból néhány: COVERGUARD, UVEX, LUX OPTICA, 3M, ARLINE, SUPAIR és LOTTO.

Ha felkeltettük érdeklődésüket nézzen be hozzánk, tekintse meg webshopunkat, vagy keressen minket az alábbi elérhetőségeken:

Cím: 3527 Miskolc, Vásárhelyi Pál u. 6.

WEBSHOP: www.hegesztohaz.hu

Tel.: +36 (46) 505-533; Tel/Fax: +36 (46) 412 720

E-mail: intern@internkft.hu