Az érvényes minősítés a hegesztők számára munkavégzéshez fontos dokumentum, amely igazolja az adott hegesztő szakember alkalmasságát, különböző anyagok, anyagvastagságok és hegesztési eljárások elvégzésére.
A legtöbb komoly, megfelelő minőségbiztosítási rendszerrel működő cég számára elengedhetetlen, hogy az ott dolgozó hegesztőik rendelkezzenek érvényes minősítő vizsgával, az adott munkáik elvégzéséhez.

MINŐSÍTÉS

A minősítés, nagyban megnöveli a hegesztők munkaerőpiaci értékét és elősegíti a sikeres álláskeresést.

Ha Ön is hegesztő, és szeretne érvényes minősítő vizsgát, vagy cégként szeretné hegesztőit minősíteni, keressen fel minket.

Egy rövid telefonos konzultációt követően, ahol egyeztetjük, milyen eljárásra és paraméterekre érvényes minősítő vizsgát szeretne, illetve megbeszéljünk az időpontot, és a feltételeket.

A minősítő vizsga egy, az adott eljárással kapcsolatos teszt kitöltéséből, és a munkadarab meghegesztéséből áll, ami eljárástól függően átesik egy anyagvizsgálaton, és ezek sikeressége után kerül az illetékes szervezet által kiállításra a hegesztő minősítése.

Átfutási ideje körülbelül 3-4 hét, amíg megérkezik a hiteles aláírt bizonyítvány, de a sikeres minősítésről igazolást tudunk kiállítani.

Leegyszerűsítve a minősítés megszerzéséhez vezető lépések:
 
  • Keressen fel minket (telefonon, személyesen, e-mailben)
  • A megbeszélt időpontban el kell látogatnia hozzánk (3527 Miskolc, Vásárhelyi Pál utca 6.)
  • Fizetés és teszt kitöltése (fontos: személyigazolvány)
  • Munkadarab meghegesztése (fontos: hegesztésre alkalmas ruha, kesztyű, pajzs, védőlábbeli)
  • Mindezek után telefonon/e-mailben jelezzük Önnek, ha elkészült a Minősítés.

GYAKORLÁS

Ha még nem érzi késznek magát a minősített darab meghegesztésére, vagy csak szeretne új dolgokat elsajátítani, van lehetősége nálunk gyakorlásra.
 Gyakorlás során az Ön által kért eljárást, és munkadarab meghegesztését tudja nálunk gyakorolni, több évtizedes hegesztői és oktatói tapasztalattal rendelkező hegesztő mester kollégánk felügyeletével, mely során a hegesztőgépet és a szükséges anyagokat mi biztosítjuk. Önnek csak munkára alkalmas állapotban kell megjelennie nálunk (hegesztésre alkalmas ruha, kesztyű, pajzs, védőlábbeli).

Ezt megelőzően szükséges egy telefonos konzultáció, hogy időpontot egyeztessünk, illetve megbeszéljük a gyakorlás feltételeit.

Ha meg van Önben a kellő affinitás és szeretne hobby szinten otthon hegeszteni, vagy szaktudását szeretné fejleszteni keressen minket bizalommal, a jó hangulat garantált.

Vállaljuk továbbá, közvetítő cégek, ipari gyártó cégek számára hegesztő, csőszerelő és lakatos kollégák tesztelését.
Nagy tapasztalattal rendelkező és magas szaktudású oktatóink, kollégáink felmérik az adott jelentkező szaktudását, és hogy alkalmas-e az Önök számára szükséges tevékenységek elvégzésére.

Kérjen ajánlatot tőlünk!

TESZTELÉS